O meni

Sem Kanita, starši  me kličejo Kanna. Zato z imenom moje trgovinice, nisem imela preveč težav. Kanna me asociira na otroštvo. Na lepe, brezskrbne trenutke, ki bi si jih kdaj pa kdaj tako zaželela nazaj. A to žal ni mogoče. Zdaj sem tukaj in tukaj sem za vas, dragi starši in otroci.

Tudi sama sem mamica, malega navihanega Maksima. Maksima smo dolgo čakali in ko je prišel, sem bila najbolj srečen človek na tem planetu. Ta mi bo dal vetra. Tako kot to počne tudi moja mala psička Luna. Luna je francoski buldog. Je zelo prijazna in igriva in tudi brez nje si mojega življenja ne predstavljam.

Kanna je trgovinica, ki je nasta zelo spontano, po rojstvu Maksima. Dolgo sem že razmišljala o tej ideji a ko sem postala mamica, sem se končno opogumila.

Po vseh delovnih in življenskih izkušnjah menim, da sem se pravilno odločila in da je točno ta trenutek pravi.

Moje prijateljice vedno pravijo, bolje počasi a s srcem in tega se absolutno držim.
Dragi moji, tukaj sem za vas, da vašim otrokom prinesem veselje in zadovoljstvo. Izbrala sem samo najboljše in za vaše otroke prijazne artikle.

Vesela bom vašega zaupanja saj bom le takrat  zares srečna in ne samo zato, ker sem pravilno izbrala temveč tudi zato, ker boste vi in vaši otroci veseli ter zadovoljni.

Naj se potovanje začne!