OPIS BLAGOVNE ZNAMKE KANNA

Kanna je blagovna znamka spletne trgovine s konceptom za moderne družine, ki bo ponujala raznovrsten spekter modnih produktov, osredotočena pa bo predvsem na oblačila za dojenčke in otroke.
Ponudba bo sestavljena iz blagovnih znamk srednjega in višjega cenovnega razreda in izključno iz blagovnih znamk ki jih na slovenskem trgu še ni. Izdelki so bili izbrani na podlagi njihove kakovosti in estetske dovršenosti ter trendov.
Z blagovno znamko Kanna želimo družine, predvsem pa mamice ozavestiti o pomembnosti kvalitete produktov ki jih nosijo njihovi dojenčki in otroci. Želimo jih približati otroško modo na drugačen način in z brandom Kanna dvigniti standard ponudbe otroške mode na slovenskem trgu.
Izbrani izdelki so predvsem enostavni, nosljivi, kljub temu modni in primerni za vse priložnosti; od igre na dvorišču, žurke s prijatelji ali le sprehoda v naravi, do posebnih priložnosti.
Artikli so igrivi, izražajo osebnost, zabavno jih je gledati, še zabavneje nositi zaradi njihove kakovosti in preprostosti a hkrati drugačnosti in urbanosti.
Kanna bo stremela ne le k kakovostni ponudbi produktov temveč tudi k kvalitetni poprodajni podpori strankam. Kanna bo upoštevala svoje kupce v smislu mnenj. Kaj jih moti, kaj jim je všeč, kako razumejo izdelek. Na podlagi tega se bodo gradile prihajajoče zgodbe.

BLAGNOVNE ZNAMKE SPLETNE TRGOVINE KANNA

MINI RODINI

Že od samega začetka je Mini Rodini prava zgodba o uspehu. V kombinaciji odlične kakovosti in domiselnega oblikovanja, Mini Rodini ustvarja oblačila, ki jih starši svojemu otroku želijo obleči in otroci jih zelo radi nosijo. Vizija znamke stremi k temu, da bi starši za svoje otroke kupovali boljše in bolj kakovostne izdelke, iz najboljših in koži prijaznih materialov.
Danes je znamka Mini Rodini ena izmed najhitreje rastočih blagovnih znamk za otroke. Prodaja se v nekaterih najbolj prestižnih veleblagovnicah po celem svetu.

GUGUU

Guguu je skandinavska znamlka, ki je usmerjena predvsem v kakovostne materiale in čiste linije. Oblačila in dodatki so precizno izdelani v širokem barvnem spektru.
Materiali, ki jih uporabljajo inajo Oeko-Tex 100 standard, s katerim zagotavljajo, da njihovi pprodukti ne vsebujejo sestavin, ki bi otroku lahko škodovale.
Eko bombaž, ki ga uporabljajo pa ima GOTS certifikat, ki zagotavlja, da je blago ekološko in lokalno.
Guguu je znamka, ki je zelo nosiljiva a zaradi svojih detajlov na oblačilih drugačna in zelo prepoznavna.

MOI

Skandinavska znamka, ki jo definira urbana moda. Njihov primarni fokus je kreiranje udobnih, modnih in malo bolj drugačnih oblačil in dodatkov z velikim poudarkom na ekoloških standardih. Njihova produkcija stremi k odgovornosti, etičnosti in organskih materialih. Oblačila znamke Moi so primerna za vse priložnosti in z njimi bo vaš otrok zagotovo super kul.

FOXRIDER

Prva generacija tricikol Foxrider sega že v leto 1957. Foxrider tako s svojim retro triciklom ohranja svojo slogovno dediščino, hkrati pa ohranja brezčasne vrednote kakovosti in zabave. Na voljo v različnih barvah. Proizveden v Belgiji.

RICE

Danska blagovna znamka RICE si želi, da bi bil vaš vsak dan kar se da barvit- pri pranju, čiščenju, peki, sproščanju,…
RICE je ena velika, barvita zabava. Njihovi produkti ne vsebujejo BPA, so kakovostni in praktični, podjetje pa zelo družbeno odgovorno.

ENFANCE PARIS

Zgodba mame, ki je za svoje otroke želela le najboljše. Ustvarila je kozmetiko iz visoko kakovostnih organskih sestavin primerno tako za dojenčke kot tudi starejše  otroke. Sestavine so pridobljene na farmah, ki pridelujejo organske rastline, ne vsebujejo kemikalij in alkoholov. Kozmetika je dermatološko testirana, primerna za občutljivo kožo, brez parabenov in parafinov in ni testirana na živalih.
Enfance Paris kozmetika je namenjena staršem, ki želijo svojim otrokom nuditi visoko kvalitetno nego iz 100% organskih izvlečkov.

OLLIELLA

Blagovna znamka, ki navdušuje mamice in otroke po celem svetu. Ponuja krasne dodatke, ki so tako zelo uporabni in estetski pa tudi ročno izdelani.
Pri Olli Elli oblikujejo brezčasne produkte, ki so unikatni in se ne morejo primerjati z drugimi. Njihove košare so obnorele svet, najbolj pa so ponosni na izdelavo produktov iz naravni h materialov, ki marskikateremu otroku narišejo nasmeh na obraz.

BLOSSOM AND BEAR

Angleška znamka, ki ponuja lesene, barvite zanimive, predvsem pa varne produkte za vaše najmlajše.  Z njihovimi grizali bo drgnjenje bolečih dojenčkovih dlesni malo bolj barvito in zabavno.