Blog

10.06.2019

Najlepše opravilo vsake bodoče mamice: nakup oblačil za dojenčka

Nosečnost je lahko zelo lepa, pričakovanje novega družinskega člana pa polno lepih trenutkov. Tudi nakup oblačil za dojenčke, ki jih bo novorojenček potreboval, je lahko sproščujoče in veselo opravilo. Sama sem v tem neizmerno uživala in v resnici vedno raje to počnem, saj vidim, kako se v lepih in uporabnih oblačilih Maksim brezskrbno in sproščeno igra.

Če pomislim nase in svoje prijateljice, lahko rečem, da se bodoče mamice najpogosteje odločajo za nakup oblačil za dojenčka v zadnjem trimesečju nosečnosti. Nekatere prej nimajo časa, spet druge so malce vraževerne in oblačil za dojenčke nočejo prehitro nakupiti, tretje pa morda čakajo pregled pri ginekologu, kjer izvedo, kakšnega spola je novi družinski član.

Poznate komplete za novorojenčke?

Če boste zibali prvič, vam svetujem nakup kompletov za novorojenčke. Ti kompleti so nekaj najboljšega za vsako moderno mamico in njenega novorojenčka, so pa tudi čudovito in uporabno darilo za prijateljico, ki je pravkar rodila.Kompleti za novorojenčke vam bodo omogočili enostaven izbor oblačilc, v katere boste želeli obleči svojega dojenčka, obenem pa bo s pomočjo kompletov tudi barvno usklajen. Kompleti za novorojenčke so kakovosti, izdelani iz najboljših materialov, so udobni in modni. Privoščite svojemu novorojenčku le najboljše. Zagotavljam vam, da ne boste mogli dvigniti pogleda z male rastoče štručke, ki bo oblečena v čudovita oblačila za dojenčke.

Komplete pa lahko sestavite tudi sami

Izbirate lahko med nakupom več vrst kompletov za novorojenčke, tisti z malce modne žilice pa boste zagotovo sami želeli sestaviti najlepšo kombinacijo, lahko pa boste samo dokupili tista oblačila za dojenčke, ki jih še nimate in jih bo vaš novi družinski član potreboval.

V moji trgovinici lahko izbirate med bodiji priznanih blagovnih znamk ter čudovitimi pajacki, ki so osnova vsake omare novorojenčka, seveda pa me manjka niti ostalih kosov – od tunik, do pajkic, krilc, hlačk in tudi kopalk.

Izberite kakovostna oblačila za dojenčke

Preden se odločite za nakup oblačil za dojenčke , je prav, da se zavedate, da boste oblačila pogosto prali v pralnem stroju. Novorojenčki in kasneje dojenčki se pogosto tudi umažejo, ko polivajo mleko, včasih se zgodi, da uide tudi kaj izpod pleničke. Kasneje, ko so nekoliko starejši in že uživajo ob uvajanju goste hrane, pa se rado zgodi, da se oblačilo tudi umaže.

S prihodom novorojenčka se bo torej povečal tudi kup perila, ki ga bo treba oprati. Da bo vaš novorojenček imel kljub temu lepa, čista in modna oblačila, je pomembno, da so kakovostna. Le kakovostna oblačila za novorojenčke bodo ostala lepa kot nova tudi potem, ko jih boste večkrat oprali. Kakovost pa ne predstavljajo samo materiali, ampak tudi barve, ki se jih pri proizvodnji uporablja. In verjemite mi – barvam in vzorcem se ni treba izogibat, če ne želimo svojega dojenčka izpostavljati toksičnim izdelkom, pomembno je le, da posežemo po kakovostnih blagovnih znamkah, ki ne uporabljajo zdravju škodljivih preparatov.

Novorojenček, prikupen kot iz naslovnice revije

Pred nami so čudoviti sončni dnevi, ki kar kličejo na plano tudi mamice z vozički. Če ste ravnokar postali mamica ali pa boste vsak hip, boste lahko izkoristili čudovite sončne dni in se potepali s svojim novorojenčkom po mestu. Seveda bo vaš dojenček ležal v modnem in čudovitem vozičku. Ko bodo vanj pokukale vaše znanke in mimoidoči, pa bodo lahko videli novorojenčka kot iz naslovnice revije.

Najprej iskrene čestitke vsem mladim staršem v novi vlogi. Uživajte v starševstvu in v pohvalah, ki jih bo v deležen vaš mali zakladek!