Blog

16.03.2019

Velikosti blagovnih znamk trgovine Kanna

Velikokrat se pri naročanju artiklov iz moje trgovinice pojavi dilema, kakšne so realne velikosti artiklov. Zato sem se odločila, da bo tale objava temeljila predvsem na razlagi.

Drage moje mamice in seveda očetje,

velikokrat se pri naročanju artiklov iz moje trgovinice pojavi dilema, kakšne so realne velikosti artiklov. Zato sem se odločila, da bo tale objava temeljila predvsem na razlagi.

Vsaka blagovna znamka je sama zase zelo drugačna od vseh ostalih, ki jih trgovina ponuja. Izbrala sem res različne stile, tako da se za vsakega najde nekaj.

Artikli so zelo kvalitetni, njihov dizajn je dobro premišljen in mene z vsako prihajajočo kolekcijo vse blagovne znamke res sezujejo. Predvsem mi je všeč tudi to, kako vedno upoštevajo želje in kritike nas dobaviteljev in s tem seveda celotnega trga. Vsako napako ali odstopanje vzamejo zelo resno in res je vidno koliko truda je vloženo prav v vsako znamko posebej.

Trgovina Kanna ponuja oblačila in dodatke za starostno skupino otrok od 0 - 12 let.

Nekateri se radi spotaknejo ob ceno artiklov a drugega kot to, da cena dejansko opravičuje vse kar ta oblačila ponujajo, ne morem reči. Gre za otroške priznane blagovne znamke, katerih materiali so skrbno izbrani vse znamke veliko vlagajo v ekologijo in skrbijo za zdravje naših otrok. Vesela sem, da vam lahko ponudim nekaj več za vaše otročke in zdi se mi prav, da imate tudi tisti malo bolj zahtevni in modno ozaveščeni možnost izbire.


MINI RODINI

Mini Rodini je Švedska ikonska blagovna znamka, praktično je poznana celemu svetu in zelo cenjena v svetu otroške mode. Je drugačna, dizajni so odštekani a zelo nosljivi. Materijali so kvalitetni in certificirani. Velik poudarek znamka daje okolju in varovanju našega planeta.
Predvsem bi sama izpostavila njihove jakne in bunde. To so artikli, ki jih tako sama kot tudi potrošniki te znamke, ne morejo prehvalit. Glede na velikosti, ki so pri Rodiniju večje od dejanskih.


Imajo tudi bazične kose, ki so vsako sezono enaki, to je predvsem črnina in meni zelo ljub večni leopard vzorec. Ko enkrat kupiš Mini Rodini, vrjemite takoj postaneš njihov največji oboževalec :)
Konfekcijse številke oblačil so večje, sploh če so otroci zelo drobni, vedno priporočam nakup manjše številke.


Mini Rodini je blagovna znamka, ki se je nikakor ni možno naveličati saj svoje modele vedno nadgrajujejo z novimi, zanimivimi in unikatnimi vzorci.
To je blagovna znamka, ki jo otroci zaradi njene raznolikosti naravnost obožujejo.

MOI KIDZ

Islandska otroška blagovna znamka, poznana po kvalitetnih tkaninah, čistih linijah in malce drugačni lahko rečem hipsterski modi. Za vse ljubitelje praktične a drugačne mode, barve so dokaj umirjene in vsak lahko med njihovimi kosi najde nekaj za svoje najmlajše.
Številke so po večini definirane od-do zato je to ena mojih ljubših znamk saj imam občutek da oblačila kar rastejo z mojim otrokom.
Kar se tiče številk so malo večje a so modeli tako narejeni ,da ni nič narobe tudi če je modelček malce večji.

Njihove kapice so definirane po številkah kar pomeni:

1: 0 -12m
2: 12m - 3L
3: 3 - 8 L

PATACHOU

Najbolj luksuzna znamka od vseh v trgovinici. Prihaja iz Portugalske in veliki ljubitelji le te so tudi člani kraljevih družin. Zelo estetska, prikupna in modno dovršena znamka! Ponuja prav posebne kose tako za dojenčke kot tudi starejše otroke. Velikosti so realne in ni kakšnega večjega odstopanja ali nejasnosti.

Priporočam jo vsem, ki imate radi detajle in malo bolj bogate modne kose.

GOSOAKY

Nizozemci resnično vedo kako se stvarem streže ;) Blagovna znamka je specializirana samo in posebej za vodoodporna oblačila. Njigove bunde, parke in anoraki so dizajnersko zelo posebni in izjemno kvalitetni. Zagotavljajo maksimalno kavaliteto in udobje. Oblačila so posebej primerna za mrzle zime in deževna obdobja seveda pa ne manjka tistih modnih in klasičnih kosov, ki popestrijo vsako otroško omaro. Številke so definirine od-do tako da si primerne za daljše časovno obdobje.

GUGGUU

Vzorci in detajli na rokavčkih so zagotovo zaščitni znak Finske znamke Gugguu. Materiali so naravni, njihovi paleti barv pa kar ni konca. Zelo nosljivi kosi, ki poudarijo otrokovo igrivost in ustvarjajo modno identiteto. Številke do čisto realne, zgornji deli po večini telirani in se lepo prilagajajo telesu.

Določeni modeli kapic, so definirani po številkah: