Blog

30.08.2019

6 stilskih kombinacij za v šolo

Poletni dnevi že počasi odtekajo, sončni žarki, ki so nas prijetno žgečkali, izgubljajo svojo moč, vonj po morju in slan občutek na koži pa tudi že počasi postajata čudovit spomin na poletje. Vse to oznanja začetek enega drugega, prav tako prijetnega obdobja – jeseni in s tem novo šolsko leto.

Več

10.06.2019

Najlepše opravilo vsake bodoče mamice: nakup oblačil za dojenčka

Nosečnost je lahko zelo lepa, pričakovanje novega družinskega člana pa polno lepih trenutkov. Tudi nakup oblačil za dojenčke, ki jih bo novorojenček potreboval, je lahko sproščujoče in veselo opravilo. Sama sem v tem neizmerno uživala in v resnici vedno raje to počnem, saj vidim, kako se v lepih in uporabnih oblačilih Maksim brezskrbno in sproščeno igra.

Več

16.03.2019

Velikosti blagovnih znamk trgovine Kanna

Velikokrat se pri naročanju artiklov iz moje trgovinice pojavi dilema, kakšne so realne velikosti artiklov. Zato sem se odločila, da bo tale objava temeljila predvsem na razlagi.

Več

05.09.2018

Kanna je ena sama ;)

Ko sem se odločila za samostojno pot in za to, da bom na slovenski trg pripeljala novo sapico otroške mode, sem naletela na kar nekaj skeptikov in njihovih skeptičnih vprašanj. Pa sem vseeno zavihala rokave in zdaj sem tukaj.

Več

04.09.2018

Izpolnila se mi je največja želja

Ker je to moja prva blog objava, sem se odločila, da bo izpovedna in predvsem bi si želela, da je vzpodbudna za vse, ki ta trenutek potrebujete tako vrsto vzpodbude.

Več